Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hahmoterapiaryhmä 2/2024 23.3.-5.5.2024 Helsinki

23.3. klo 10:00 5.5. klo 16:00

Kohti vahvempaa itsetuntoa: Hahmoterapiaryhmä

Jos tunnet kaipuuta kohti itseilmaisun vapautta, syvempää itsetuntemusta tai haluat löytää uusia keinoja purkaa stressiä ja jännitteitä kehossasi, tämä hahmoterapiaryhmä on sinua varten.

Mikä tekee tästä ryhmästä erityisen?
Kehollisten harjoitusten kautta opimme ymmärtämään ja säätelemään tunteitamme paremmin. Hahmoterapian menetelmät auttavat meitä kohtaamaan tunteemme suoraan ja terveellä tavalla, mikä on olennaista vahvemman itsetunnon kehittymiselle. Käytämme hahmoterapiaa, sen kehollisia menetelmiä yhdessä TRE-harjoitusten (Tension and Trauma Releasing Exercises) kanssa luomaan turvallisen ja tukevan ympäristön, jossa voit tutkia ja vapauttaa kehossa säilytettyjä jännitteitä, tukahdutettuja tunteita, häpeää. Tämän prosessin kautta avaudumme syvemmälle itseilmaisulle ja vahvistamme itsetuntoamme.

Mitä on hahmoterapia?
Hahmoterapia, tunnetaan myös nimellä Gestalt-terapia, on eksistentiaalinen ja humanistinen psykoterapian muoto, joka keskittyy yksilön kokemukseen nykyhetkessä, ympäristöön ja suhteeseen itsensä ja muiden kanssa. Hahmoterapia auttaa lisäämään tietoisuutta omista valinnoista, toimintatavoista ja ajatuksista nykyhetkessä. Se voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miten voit vaikuttaa omaan elämääsi. Osallisuus ryhmään vahvistaa suhdettasi sekä itseesi että muihin ihmisiin.
https://www.hahmoterapia.fi/lyhyesti-hahmoterapia

Mitä ryhmässä tapahtuu?
Hahmoterapia on parasta ryhmässä. Ryhmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia omaa elämääsi yhdessä muiden kanssa. Käytämme hahmoterapian menetelmiä ja työkaluja lisätäksemme tietoisuutta omista valinnoistamme nykyhetkessä. Ryhmä tarjoaa toisten ryhmän jäsenten tue,. turvallisemman tilan toiminnalle, avoimelle keskustelulle ja jakamiselle.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?
Tämä ryhmä on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat keinoja itsetunnon vahvistamiseen, haluavat tutkia kehollista itseilmaisuaan tai etsivät uusia tapoja käsitellä stressiä ja jännitteitä kehossa. Ei ole väliä, missä kohtaa henkilökohtaista matkaasi olet – ryhmämme tarjoaa tukea, työkaluja ja yhteisöllisyyttä kaikille osallistujille.

Ryhmään otetaan korkeintaan 12 henkilöä. Työskentelykielenä on suomi. Ryhmä on suljettu ja jatkamme samalla kokoonpanolla koko ryhmän olemassaolon ajan.

Jos tunnet mielestäsi ryhmään sopivan ihmisen, vinkkaa hänelle ryhmästä.

Ryhmän ohjaaja
Ryhmällä on ohjaajana on hahmoterapeutti (Clinical Gestalt Psychotherapist), TRE kouluttaja, Budo-opettaja, DI – Jyrki Rytilä (jyrki.rytila@me.com). Työnohjaajana on kouluttaja-psykoterapeutti Barbro Huldén.

Aika ja paikka
Ryhmä kokoontuu kolmen viikonlopun ajan yhteensä 35 tuntia, tarjoten intensiivisen ja tukevan ympäristön henkilökohtaiseen kasvuun. Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista osallistumisesi ajoissa.

La 23.3.2024 klo 10-16
Su 24.3.2024 klo 10-16

La 13.4.2024 klo 13-18
Su 14.4.2024 klo 10-16

La 4.5.2024 klo 10-16
Su 5.5.2024 klo 10-16

Paikkana on studio Kiskoteka Helsingin Herttoniemessä Marimekon pääkonttoria vastapäätä.

Studio Kiskoteka

Kirvesmiehenkatu 10 A
Helsinki, 00880 Suomi
+ Google Map
040 558 6466
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto


Investointi
Osallistumismaksu on kokonaisuudessaan 596€ (sis.alv. 24%). Maksamalla osallistumismaksun varmistat paikkasi ryhmässä. Ryhmän peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan. Ryhmän kokoontumisaikoja voidaan muuttaa tai ryhmän ohjaajaa sijaistaa toisella hahmoterapeutilla pakottavasta syystä. Jos haluat maksaa laskulla tai erissä, ota yhteys Jyrkiin.

Yhteystiedot
Ota yhteyttä jos vielä mietit ryhmään osallistumista tai pohdit sopiiko ryhmämuotoinen työskentely sinulle.

Puh.: 040 558 6466
Sähköposti: jyrki.rytila@me.com
Kotisivu:  https://kiskoteka.com/hahmoterapia/

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available