Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TRE®-ohjaajakoulutus moduuli 1 -kurssi, 29.–31.8.2023 Helsinki

29.8.2023 klo 17:00 31.8.2023 klo 15:00

TRE-stressinpurku eli TRE® on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen palautumismekanismin. TRE:n avulla voidaan rentouttaa, aktivoida ja mobilisoida stressin jännittämiä lihaksia.

Sertifiointiin johtava TRE-ohjaajakoulutus valmistaa TRE-ohjaajaa viemään turvallisesti läpi yksilön ja ryhmän TRE-prosessin. TRE-ohjaajakoulutuksen aikana hankitaan ja syvennetään ymmärrystä TRE:n lähtökohdista, interventioista ja teoreettisesta viitekehyksestä sisältäen TRE-ohjaajan työssä tarvittavat eettiset, tekniset ja fyysiset valmiudet. Kurssin painopiste on kokemuksellisuudessa ja kehotyöskentelyssä – kehotietoisuus, läsnäolo nykyhetkessä, vuorovaikutus.

TRE-menetelmää hyödynnetään laaja-alaisesti omaa työnkuvaa rikastuttavana menetelmänä muun muassa työterveyden, fysio- ja psykoterapian, sosiaaliohjauksen, kasvatuksen, työnohjauksen, taiteen ja urheilun parissa. TRE-menetelmä on toiminut myös kysyttynä palveluna usealla hyvinvointiyrittäjällä ja menetelmä on antanut hyvän alun hyvinvointialan yrittäjyyteen tähtäävälle.

TRE-ohjaajakoulutus koostuu kahdesta kolmen päivän kurssista (Moduuli 1 ja 2) ja kahdeksasta harjoituspäivästä. TRE Moduuli 1 on avoin kurssi kaikille TRE-harjoittelusta kiinnostuneille ja siihen voi osallistua myös ilman, että jatkaa TRE -ohjaajakoulutusta kurssin jälkeen.

AIKA JA PAIKKA
Moduuli 1: ti 29.8. klo 17.00-20.00, ke 30.8 klo 9-16 ja to 31.8. klo 9.00-15.00 (Studio Kiskoteka)

INVESTOINTI
Moduuli 1 -kurssi: 480,00 € (+ alv 24 %) = 595,20 €

Maksu ensisijaisesti etukäteen Paytrailin kautta. Tarvittaessa maksu myös Smartum-, Edenred- ja Eazybreak-seteleillä. Ostoskorissa voit valita tähän sopivan maksumuodon. Halutessasi maksaa laskulla, ole yhteydessä Jyrki Rytilään.

Varustus

Varaa itsellesi jumppamatto ja halutessasi pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin.

Ennakkovaatimukset

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

Kouluttaja

TRE® Certification Trainer, hahmoterapeutti, DI, Jyrki Rytilä. Jyrki vastaa TRE-ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

Tiedustelut kurssista, ilmoittautumisesta tai muusta:

Jyrki Rytilä puh: +358 40 558 6466

jyrki.rytila@me.com

Studio Kiskoteka

Kirvesmiehenkatu 10 A
Helsinki, 00880 Suomi
+ Google Map
040 558 6466
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available