Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TRE®-ohjaajakoulutus moduuli 2 -kurssi 7.–9.5.2024 Helsinki

7.5. klo 09:00 9.5. klo 15:00

TRE moduuli 2 -kurssi on tarkoitettu TRE-ohjaajakoulutuksessa oleville ja TRE-ohjaajille. TRE-ohjaajakoulutus koostuu kahdesta kolmen päivän kurssista (Moduuli 1 ja 2) ja kahdeksasta harjoituspäivästä. Ennen TRE moduuli 2 -koulutusjaksolle osallistumista, sinulla tulee olla käytynä TRE moduuli 1 -koulutusjakso.

Sertifiointiin johtava TRE-ohjaajakoulutus valmistaa TRE-ohjaajaa viemään turvallisesti läpi yksilön ja ryhmän TRE-prosessin. TRE-ohjaajakoulutuksen aikana hankitaan ja syvennetään ymmärrystä TRE:n lähtökohdista, interventioista ja teoreettisesta viitekehyksestä sisätäen TRE-ohjaajan työssä tarvittavat eettiset, tekniset ja fyysiset valmiudet. Kurssin painopiste on kokemuksellisuudessa ja kehotyöskentelyssä – kehotietoisuus, läsnäolo nykyhetkessä, vuorovaikutus.

Moduuli 2-kurssin sisältö:

  • Moduuli 2 .koulutusjakson sisällön esittely, TREn tutkimus 
  • Jähmettyminen, tunnevyöry, dissosiaatio
  • Kiintymyssuhdeteoria TRE-prosessissa
  • Interventiot
  • Peitinkalvot ja toiminnalliset lihasketjut, kehon liikkeet TRE-prosessissa 
  • TRE-ryhmien ohjaaminen

Aika ja paikka

Ti 7.5. klo 09.00-16.00
Ke 8.5. klo 09.00-16.00
To 9.5. klo 09.00-15.00

Paikkana on Studio Kiskoteka.

Studio Kiskoteka

Kirvesmiehenkatu 10 A
Helsinki, 00880 Suomi
+ Google Map
040 558 6466
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Investointi

Kurssimaksu on 595,20 € (sis. alv 24 %) sisältäen luentomateriaalin (ei kirjallisuutta), tarjoilun (hedelmiä, teetä, kahvia ja mehua). Lisäksi tulevat omat matka- ja majoituskulut, sekä kirjallisuus.

Varustus

Varaa itsellesi jumppamatto ja halutessasi pieni tyyny pään alle. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin.

Ennakkovaatimukset

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.

Kouluttaja

TRE® Certification Trainer, hahmoterapeutti, DI, Jyrki Rytilä. Jyrki vastaa TRE-ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

Tiedustelut kurssista, ilmoittautumisesta tai muusta:

Jyrki Rytilä puh: +358 40 558 6466

jyrki.rytila@me.com

Vapaa pääsy – 595,20€

Studio Kiskoteka

Kirvesmiehenkatu 10 A
Helsinki, 00880 Suomi
+ Google Map
040 558 6466
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available