Siirry suoraan sisältöön

Mitä Kiskoteka on?

Kiskoteka – kenties maailman helpoin tapa vireytyä ja rentoutua keskellä arkea.

Kiskoteka-menetelmä tarjoaa konkreettisia, lyhyitä ja helppoja kehollisia harjoitteita, joilla voidaan saavuttaa nopeita vaikutuksia omaan vireyteen ja itsesäätelyyn sekä parempaan vuorovaikutukseen.

Kiskoteka pohjautuu kehossa valmiina olevan luontaisen liikepotentiaalin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Harjoite ei vaadi ennakkovalmisteluja, ei erillisiä välineitä eikä tiloja. Se on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää.

Menetelmä

Kiskoteka tuo kehon ja sitä kautta ajatuksen takaisin työpäivään. Menetelmä vireyttää ja poistaa jännitystiloja, parantaen vuorovaikutusta.

Kiskotekaa voi harjoittaa verkossa, live-tapaamisissa ja pienryhmissä.

Jyrki Rytilä on kehittänyt menetelmän yli 20 vuoden aikana, ja se perustuu kehon luonnolliseen kykyyn purkaa stressiä sekä parantaa resilienssiä ja kontaktia. Sitä on opetettu jo nyt ympäri maailmaa yksilöille ja ryhmille; yksityisille kansalaisille, koululaisille ja organisaatioiden työntekijöille.

Hyödyt

Tuomalla kehollisuus arkeen, uudenlaisella ja helpolla, vireyttävällä tavalla, parantaa tiimin vuorovaikutusta.

Turvallinen olo kehossa tukee luovuutta ja rakentaa parempaa työskentelyilmapiiriä.

Kiskoteka taltuttaa hydridityön kuluttavuuden ja tylsyyden.

Kiskoteka lisää tutkitusti työntekijöiden subjektiivista hyvinvointia (Työsuojelurahaston hanke), vähentää oireita ja ongelmia, sekä parantaa toimintakykyä ja sosiaalista vuorovaikutusta –kokeile vaikka!