Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TRE®-ohjaajien ja ohjaajaopiskelijoiden kevätpäivät 6-7.4.2024 Tampere

6.4. klo 10:00 7.4. klo 15:00

Tervetuloa TRE-ohjaajien kevätpäiville Tampereelle

Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä. Päivien ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä sekä työnohjauksellisista keskusteluista. Kevätpäivien 2024 teemana on TRE-ohjaajan itsetuntemus ja sen merkittävyys.

Saamme kevätpäivien sunnuntai aamupäivän etävieraaksi väitöskirjatutkija, tietokirjailija, TRE-ohjaaja Johanna Linner Matikan. Johanna tekee väitöskirjatutkimusta lähisuhdeväkivallasta toipumisesta ja turvan uudelleen rakentumisesta. Viime vuonna ilmestynyt Traumainformoitu työote (2023, toim. J. Linner Matikka ja T. Hipp) on herättänyt suurta kiinnostusta ammattilaisten keskuudessa ja Johanna kouluttaa vuosittain satoja sote-ja kasvatusalan toimijoita teemasta. Kevätpäivillä Johanna pohtii alustuksessaan ihmisenä kasvua ja oman elämänhistorian merkitystä itsetuntemukselle.

Lauantaina Kirsi alustaa teemasta ”Itsetuntemus terveiden rajojen ja jaksamisen vahvistajana” ja Jyrki aiheesta ”Kehon kieli ja mielen peili: Itsetuntemuksen syventäminen TRE:n kautta”. Luento-osuuksiin on mahdollista osallistua etänä zoom-yhteyden kautta (TRE-ohjauksiin ei ole etäyhteys-mahdollisuutta), etäpaikan varaus tapahtuu ilmoittautumisen kautta. Alustusten aikataulu vahvistetaan tuonnempana.

TRE kehittyy ja uusiutuu ajan mukana, pysy mukana! Suositus on, että päivität osaamistasi kahden vuoden välein joko kotimaisissa tai kansainvälisissä TRE-ohjaajille suunnatuissa koulutuksissa. Kevätpäivät on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.

AIKA JA PAIKKA
Koulutus pidetään viikonloppuna 6-7.4.2024.

Työskentelyajat: lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 9-15.

Paikkana on FISTA/Amurin koulu, Satakunnankatu 60, 33230 Tampere

FISTA/Amurin koulu

Satakunnankatu 60
Tampere, 33230
+ Google MapINVESTOINTI
Molempien päivien osallistumisen hinta on 200€ + alv 24% = 248€ sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin.
Yhden päivän osallistumisen hinta (la tai su) on 100€ + alv 24% = 124€ sisältäen koulutuksen, pientä välipalaa ja luentomateriaalin.
Etäosallistumisen hinta on 70€ + alv 24% = 86,80€ sisältäen kaikki alustukset ja luentomateriaalin (ei mahdollisuutta ostaa vain yhtä alustusta)

VARUSTUS
Jumppamatto kannattaa ottaa mukaan ja viltti myös, jos sellaista haluaa käyttää. Tarjolla on myös muutamia mattoja ja vilttejä, mutta niistä ei taida riittää kaikille. Pukeudu väljästi esimerkiksi verkkareihin. Vältä hajusteiden käyttämistä.

MAJOITTAUTUMINEN JA RUOKAILU
Majoittumisesta pitää huolehtia itse. Käytössämme on keittiönurkkaus ja lähistöllä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä, on ravintoloita. Tarjoamme pientä välipalaa tauoilla.

OHJAAJAT
TRE® Global Certification Trainer, DI, hahmoterapeutti Jyrki Rytilä vastaa TRE -ohjaajakoulutuksista ja TRE:n kehittämisestä Suomessa.

TRE® Certification Trainer, tanssitaiteen tohtori, hahmoterapeutti Kirsi Törmi työskentelee terapeuttina ja työnohjaajana sekä Väestöliitossa että yksityisvastaanotollaan Kajaanissa. 

TIEDUSTELUT JA LISÄTIETOA
Jyrki puh. 040 558 6466, jyrki.rytila(at)me.com
Kirsi puh. 050 308 0203, kirsitormi(at)icloud.com

Vapaa pääsy – 248,00€

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available